• Tom Kane szerint egyszerre kilenc film készül a Lucasfilmnél
  • A Star Wars IX, Johnson trilógiája, valamint Benioff és Weiss projektje ide tartozik
  • De mi van a maradék 4-gyel?

Tom Kane, A klónok háborúja Yodája és Az utolsó jedik Ackbar admirálisa szerint 9 Star Wars filmen dolgozik egyszerre a Lucasfilm. Korábban már hírt adtunk Rian Johnson saját, különálló trilógiájáról, a Star Wars IX forgatása is kezdetét veszi hamarosan, valamint tudunk már egy projektről, amit a Trónok harca showrunnerjei, David Benioff és D.B. Weiss készítenek:

„1977 nyarán elrepültünk egy messzi-messzi galaxisba és azóta róla álmodoztunk” – nyilatkozta Weiss és Benioff. – „Megtisztelő a lehetőség, s bár egy kicsit ijesztő a felelősség, alig várjuk, hogy munkához lássunk, amint véget ér a Trónok harca utolsó évada.”

Szóval összesen 5 projektről tudunk (ha úgy vesszük, hogy Johnson trilógiájának minden darabja egyszerre készül), de mi lehet a maradék négy? Volt már szó Obi-Wan Kenobi szóló filmről és Boba Fett filmről, de Solo 2-ről és különálló Lando moziról is. Tom Kane csak annyit erősített meg, hogy Yoda filmen nem dolgoznak a Lucasfilmnél. Ti milyen Star Wars filmeket látnátok szívesen? Én nagyon drukkolok a Boba Fett filmnek és remélem, hogy egyszer sem veszi le benne a sisakját, alig mond valamit és tömény akció lesz az egész film. Olyasmit tudnék elképzelni, mint a Mad Max: A harag útján.

sw9.jpg