Több mint négy év fejlesztés után az Irrational Games következő játéka, a nagy sikerű BioShock-széria következő felvonása idén végre a boltokba kerül. A játék Észak-Amerikában október 16-án fog megjelenni, míg a Föld többi pontján október 19-én lehet a boltokba özönleni.

„A BioShock után szerettünk volna egy olyan folytatást elkészíteni, ami mellett eltörpül az eredeti. A BioShock: Infinite négy éven át volt a figyelmünk középpontjában, s már alig várjuk, hogy a nagyközönség is élvezhesse.” -- Ken Levine, a BioShock: Infinite vezető fejlesztője.

A történet szerint 1912-t írunk, a helyszín pedig az amerikai fejlődést megtestesítő, felhők felett lebegő város, Columbia, ahol az a feladatunk, hogy a különleges képességekkel rendelkező Elizabethet megmentsük fogva tartóitól. A játék főszereplője, Booker DeWitt változatos fegyverek, a plazmidokhoz hasonló itókák, és persze a lány segítségével igyekszik kijutni a félőrült patriótáktól hemzsegő városból, ahol nem mellesleg egy óriási szörny is garázdálkodik.