Most már hivatalos: világszerte április 19-én fog megjelenni az Injustice: Gods Among Us című szuperhősös verekedős játék Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra. A Mortal Kombattal híressé vált Netherrealm Studios a DC-vel közösen dolgozik a programon, mely az eddigi információk alapján különösen ígéretesnek tűnik, hisz olyan karakterek csapnak össze benne, mint Superman, Batman, Green Lantern vagy Wonder Woman.

A játékról már korábban is írtunk a PC Guru Online-on, így érdemes megnézni a kapcsolódó anyagainkat. Akik viszont már tudják, miről van szó, örülhetnek, mert a sima kiadás mellé egy gyűjtői szettet is kapunk a Warnertől. A csomagban egy lenyűgözően részletes, 23 cm magas szobor, egy Injustice-képregény, egy fémdoboz és három DLC-skin foglal helyet -- mindez mindössze 75 euróért, ami alig több, mint egy átlagos DVD-tokos kiszerelés ára.

Érdekesség, hogy az amerikai és az európai kiadások szobra és festése különbözik egymástól, alant értelemszerűen a nálunk is elérhető változatot csodálhatjátok meg (kattra megnő a kép, és bár a felbontása hatalmas, megéri minden apró részletét).

Ekkor jön az Injustice: Gods Among Us, lesz gyűjtői kiadás is