• Hétfőtől csütörtökig érkezik egy szezonközi Elit epizód
  • Pénteken debütál a spanyol sorozat 4. évadja
  • Csütörtökön érkezik a Fekete nyár (Black Summer) 2. szezonja

Két nagy cím is folytatódik a héten a legnépszerűbb streamingszolgáltató műsorán. Pénteken érkezik az Elit új évadja, mától pedig láthatjátok a felvezető epizódokat. Csütörtökön is két izgalmas premier vár rátok.

netflix-1.jpg

Elit: rövid történetek

Polo halála, illetve Lu, Carla és Nadia távozása után nem is folytatódhatna másként az Elit, minthogy új karakterek érkeznek a Las Encinas-ba. Mivel korábbi kedvenceink sorsát is valahogy el kell varrni, még az új évad bemutatója előtt szezonközi epizódok érkeznek a Netflixre. A különkiadású részek premierjei:

  • hétfő: Guzmán, Caye, Rebe
  • kedd: Nadia, Guzmán
  • szerda: Omar, Ander, Alexis
  • csütörtök: Carla, Samuel

Elit – 4. évad

Június 18-án, vagyis pénteken debütál az új évad, ami előzetese alapján teljesen új időszámítást nyit majd a sorozat történetében (ráadásul már készül az ötödik szezon a fiatalabb generáció szereplésével). Nagy kérdés, hogy ezúttal milyen konfliktus mentén tudják megtartani az alkotók a széria időugrásokra épülő dramaturgiáját. Ti mit vártok a folytatástól?

4577214.jpg
(A kép forrása: Filmstars)

Fekete nyár – 2. évad

Csütörtökön visszatér a képernyőre a 2019-ben indult Fekete nyár (Black Summer). A Netflix zombisorozata az apokalipszis első napjaiban kezdődik, amikor vadidegenek egyesítik erejüket a túlélés és szeretteik felkutatása érdekében. A nyitóévad végén nehéz helyzetbe kerülnek hőseink, a következő nyolc epizódból hamarosan kiderül, hogyan alakul sorsuk.

Rejtélyes jég – 1. évad

Csütörtökön érkezik egy skandináv sci-fi sorozat a szolgáltató műsorára. A történet szerint a Katla nevű vulkán kitörése miatt teljesen felborul a közeli település élete, miközben rejtélyek sora kerül napvilágra a jégből.

Apaság

Pénteken debütál Kevin Hart főszereplésével az Apaság (Fatherhood). A tragikomikus jellegű film főhőse egy özvegy férfi, aki számos nehézséggel kerül szembe, amikor egyedül marad az élet és főleg a gyereknevelés terén.