• Új traileren csodálhatjuk meg a Minecraft School of Witchcraft and Wizardry modot
  • Ami egy elképesztően részletes Minecraft mod a Harry Potter világáról
  • Ráadásul már ebben a hónapban megjelenhet az alkotók szerint

Szívesen elmerülnél újra a Harry Potter világába? Visszatérnél Roxfortba, ezúttal azonban nem csak egyszerű olvasóként vagy nézőként, hanem aktív szereplőjeként az eseményeknek? Akkor a Minecraft School of Witchcraft and Wizardry modot pont neked találták ki, hiszen ahogy a neve is mutatja, ez a Minecraft mod lényegében egy Harry Potter szerepjáték, méghozzá az elképesztően igényes és részletes fajtából.

minecraft-roxfort-kastely-01.jpg

A projekt ambícióiról már a frissen kiadott trailerében is megbizonyosodhatunk, hiszen a videóban feltűnik többek között a Privet Drive vagy az Abszol út pontos mása, magáról a Roxfortról nem is beszélve, amit az alkotók hihetetlen alapossággal alkottak újjá, a nagyteremtől kezdve egészen a Titkok Kamrájáig. Magában a modban pedig egyedül vagy barátainkkal be is járhatjuk majd a kastélyt, miközben küldetéseket teljesítünk és rejtélyeket, logikai feladványokat fejtünk meg.

Hogy mikor debütál a mod, azt sajnos még nem tudni pontosan, de a fejlesztők nagyon bizakodóak, szerintük még ebben a hónapban megkapjuk majd a roxforti levelünket bagolypostán.