Elliot Page elárulta, hogy a Juno mögött álló filmstúdió arra kényszerítette, hogy kosztümöt viseljen a vörös szőnyegen a film bemutatóján, annak ellenére, hogy ő kérte, hogy inkább öltönyt venne fel. Page transznemű férfi, de a Juno bemutatójakor még nem coming outolt. 2007-ben játszotta a Juno című filmben a címszereplő Juno Macguffot, egy erős akaratú, független tinédzsert, aki egy váratlan terhességgel küzd. A filmet a kritikusok pozitívan fogadták, sőt, Page a legjobb színésznőnek járó Oscar-jelölést is behúzhatta.

Az Esquire-nek adott interjújában Page megnyílt arról, hogy kénytelen volt kosztümöt viselni a Juno vörös szőnyegén. A kanadai származású Page kifejtette, hogy Kanadában nagyobb befolyása volt arra, hogy mit viseljen egy film bemutatóján. A Juno azonban egy amerikai film, és a dolgok egészen másképp alakultak. Az eredetileg általa választott ruhát elutasították, mert nem volt elég "puccos". Ezért aztán azt kérte, hogy öltönyt viselhessen, ami megfelelt volna a puccos elvárásoknak, de a stúdió elutasította a kérését, és ragaszkodtak hozzá, hogy kosztümöt kell felvennie. Nem volt más választása, bár megjegyezte, hogy filmbeli partnere, Michael Cera egyszerűen csak "nadrágot és tornacipőt" húzott a fotózások és a sajtós kérdések alkalmával.

306429-elliot-page1200x630.jpg

(Kép forrása: ew.com)

"Azt mondtam, hogy öltönyt akarok felvenni, és a Fox Searchlight erre így reagált: "Nem, kosztümöt kell viselned!". És gyorsan elvittek az egyik elegáns üzletbe a Bloor Street-en. Ez tényleg nagyon, nagyon elcs*szett volt. Nem kellene úgy kezelnem, mintha ez csak egy megtörtént dolog lenne, mintha normális lett volna az egész. Ez olyan, mintha... Nem. Függetlenül attól, hogy transz vagyok! Voltak emberek, akik bocsánatot kértek emiatt. "Sajnálom, nem tudtam, akkor még nem tudtam." – mondogatták. Nem számít! Nem számít, hogy transz vagyok. Rengeteg cisz nő öltözik úgy, ahogy én öltözöm. Ennek k*rvára semmi köze hozzá." – fakadt ki Page.