A tegnapi bejelentést követően most megtudhatjuk, hogy mit tartalmaz a Battlefield 1 Early Enlister Deluxe Edition névre keresztelt előrendelői változata, illetve már elérhető Amazon webáruház exkluzív gyűjtői kiadása is.

Először is, akik kifizetik a 79,99 dolláros (kb. 22 ezer forintos) árat a Deluxe Editionért, azokat 3 nappal korábban besorozzák a Battlefield 1 csatatereire, vagyis már október 18-án a lövészárkokban guggolhatunk. Mindezt persze nem üres kézzel, mert a DICE az előrendelői extrák között jó előre gondoskodott számunkra a megfelelő felszerelésekről is.

Azaz minden Early Enlister Deluxe Edition megrendelő a csomag részeként megkapja a Red Baron Packot, ami például nevéhez hűen tartalmazza a Vörös Báró repülőjét és a Luger pisztolyát. Ezenfelül megkapjuk még a Lawrence of Arabia Packot, ami lovassági felszereléseket tartalmaz, illetve a Harlem Hellfighter Packot, amiben pedig gyalogsági fegyverekkel látnak el minket. Az pedig már csak hab a tortán, hogy új külső megjelenés is jár a három legnagyobb járműhez.

battlefield-1-amazon-collectors-edition.jpg

Az Amazonon 219,99 dollárért (kb. 60 ezer forintért) megrendelhető gyűjtői kiadásban a 30 centiméteres szobron, poszteren, és artbookon kívül kapunk egy pakli francia kártyát, exkluzív DLC tartalmakat egy postagalambok lábához rögzített üzenettartóban, illetve a markunkat üti egy egyedi felvarró. Továbbá az Amazon Exclusive Collector’s Edition megrendelői is megkapják a Harlem Hellfighter Packot, és szintén részesülnek az október 18-as korai hozzáférésben.

Egyébként a Battlefield 1 világszerte október 21-én jelenik meg PS4-en, Xbox One-on és PC-én, 59,99 dolláros (kb. 17 ezer forintos) áron.

battlefield-1-early-enlister-deluxe-edition.jpg