Közeleg a karácsony, itt az ideje megújítani a PC Guru előfizetést, hogy jövőre se maradjatok válogatott teljes játékok, és igényes játéktesztek nélkül. Előfizetésienk mellé számos játék és periféria választható, akár fél évre, akár egy teljes esztendőre fizettek elő. Örömmel jelentjük, hogy a lista most még hosszabb lett, és immáron akár az Ark: Survival Evolved is kérhető.

PC Guru előfizetés + Ark: Survival Evolved

  • Féléves előfizetés (6 db PC Guru + Ark: Survival Evolved): 23.990 Ft
  • Éves előfizetés (12 db PC Guru + Ark: Survival Evolved): 31.490 Ft

KATTINTS IDE AZ ELŐFIZETÉSI CSOMAGOK MEGTEKINTÉSÉHEZ!

Felhívjuk a figyelmet, hogy korábbi előfizetőinknek ezúttal is kedvezményt biztosítunk. Amennyiben kérdésed van, akkor ajánljuk figyelmedbe a PC Guru előfizetés tudástárat, vagy írj e-mailt az elofizetes(kukac)skorpioprint(pont)hu e-mail címre!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Hogy miért érdemes előfizetni?

Mert ez esetben nem csak a PC Guru magazinhoz jutsz hozzá hamarabb, de minden szám mellé ESET Internet Security kódot csomagolunk, amivel elláthatod a gépeid védelmét. Az összes magazinhoz mellékelünk legalább egy digitális teljes játékot (általában steames alkotást), a fenti konstrukciókkal pedig egy-egy nagyobb játék is ütheti a markod, méghozzá a úgy, hogy közben még spórolsz is - külön a játék és a PC Guru előfizetés többe kerülne, mint együtt, és akkor az ESET éves áráról még nem beszéltünk.