Sokan kérdezték, úgyhogy itt van az év végi szezon egyik legjobban várt játéka, A Call of Duty: WWII, melyet most a PC Guru magazin mellé is kérhettek, akár fél évre, akár egy évre fizettek elő. A játék megjelenése november 3-án esedékes, előfizetésünkkel a PC-s verzióhoz juthattok hozzá. Ha külön, vagy más platformra vennétek meg, akkor webshopunkban külön is beszerezhető, ez esetben erre tessék!

Call of Duty: WWII + PC Guru előfizetés

  • Féléves előfizetés (6db PC Guru + PC-s Call of Duty: WWII) – 22 490 Ft
  • Éves előfizetés (12 db PC Guru + PC-s Call of Duty: WWII) – 29 990 Ft

KATTINTS IDE AZ ELŐFIZETÉSI CSOMAGOK MEGTEKINTÉSÉHEZ!

Felhívjuk a figyelmet, hogy korábbi előfizetőinknek ezúttal is kedvezményt biztosítunk. Amennyiben kérdésed van, akkor ajánljuk figyelmedbe a PC Guru előfizetés tudástárat, vagy írj e-mailt az elofizetes(kukac)skorpioprint(pont)hu e-mail címre!

És hogy miért érdemes előfizetni?

Mert ez esetben nem csak a PC Guru magazinhoz jutsz hozzá hamarabb, de minden szám mellé ESET Internet Security kódot csomagolunk, amivel elláthatod a gépeid védelmét. Az összes magazinhoz mellékelünk legalább egy digitális teljes játékot (általában steames alkotást), a fenti konstrukciókkal pedig egy-egy nagyobb játék is ütheti a markod, méghozzá a úgy, hogy közben még spórolsz is - külön a játék és a PC Guru előfizetés többe kerülne, mint együtt, és akkor az ESET éves áráról még nem beszéltünk.