Mint tudjátok, a PC Guru előfizetési csomagjai mellé nemcsak videojátékokat, hanem különféle perifériákat is választhattok. Ezúttal egy billentyűzettel és három egérrel bővült a kínálatunk a Zalman és a Razer termékei közül.

Csúcs egerek és egy remek billentyűzet

A kék LED-es megvilágításban pompázó Zalman ZM-M201R egeret kényelmesen kezelhetővé teszi az ergonomikus tervezés és a csúszásmentes, gumírozott bevonat. 1000 dpi pontosságú optikai érzékelőjének és 3000 fps sebességű képfeldolgozásának hála rendkívül pontos, 8 G-s gyorsulásának köszönhetően pedig meglehetősen fürge kis rágcsáló.

A Zalman K200M magyar nyelvű billentyűzet szintén ergonomikus tervezésű, lézerrel vágott gombjai és állítható magassága pedig még kényelmesebbé teszik a gépelést és a játékok irányítását. A tízmillió leütéses élettartammal bíró klaviatúrán 10 multimédiás gomb (email, kezdőlap, sajátgép, számológép, halkítás, lejátszás/szünet, előző, következő, hangerő fel, hangerő le) található, és 8 kék színű iránygombot mellékelnek hozzá.

Az ergonomikus tervezésű, zöld LED-es világítással megáldott Razer Abyssus 1800 egér 1800 dpi-s optikai érzékelővel bír és 5 millió klikkeléses élettartammal büszkélkedhet. Sőt akár össze is kapcsolhatod az egeredet más Razer perifériákal. Így például a Razer billentyűzet egy gombjának lenyomásával ideiglenesen megváltoztathatod az érzékenységet az egereden, vagy gyorsan válthatsz profilt az egér görgőjének használatával – mindez testre szabható világítással, ami reflektál ezekre a változásokra. Még makrókat is készíthetsz az egéren, és hozzájuk férhetsz a billentyűzetről, nincs korlátozva, hogy mit tehetsz meg a Razer Synapse egérkonfigurátorral.

A Razer Abyssus 1800 egér mellé járó Goliathus Speed egérpad mérete 270 x 215 x 3 milliméter. A sima, feszes szövés a gyors egérmozgásokhoz elengedhetetlen, emellett kopásálló, tűzött kerettel rendelkezik, minden egérérzékenységhez és érzékelőhöz optimalizált, valamint csúszásmentes gumírozott alappal lett elkészítve.

A négy programozható gombbal bíró, négy színben világító Razer Mouse ABYSSUS V2 egér kétkezes kialakítása a jobb- és balkezeseknek is remek társ lehet a videojátékokban. A gumi oldalelemek stabil tartást biztosítanak, az 5000 dpi-s optikai szenzor pedig igencsak pontossá teszi.

elofizetes-zalman-razer.jpg

Az előfizetések tárháza

A Razer egerek esetében a PC Guru éves (28 990 Ft) és féléves (21 490 Ft), a Zalman-termékeknél pedig negyedéves (7 490 Ft) előfizetési csomagot kínál a PC Guru, amiket a következő linkeken érhettek el:

Légy hát te is PC Guru előfizető! Ennek nem csak az az előnye, hogy a fenti perifériákból választhatsz egyet bónuszként, de már a megjelenés napja előtt megérkezhet hozzád kedvenc magazinod, amihez laponként legalább egy teljes játék jár (vagyis évente legalább 12 új játékkal gyarapodhat a gyűjteményed), és egy hónapról hónapra megújuló Eset Smart Securityval is gazdagodhatsz. S nem utolsó sorban, előfizetés esetén olcsóbban juthatsz hozzá a PC Guruhoz.