Itt az ősz, ezt már az idő sem tagadja, napok óta borús és esős. Szerencsére a játékokkal enyhíthetjük az őszi letargiát, mert azokból bizony akad új szép számmal, sőt az év vége közeledtével jönnek az idei sikerprogramok Game of the Year kiadásai is. Mi pedig nem vagyunk restek ezeket a játékokat bónuszként felkínálni előfizetéseink mellé.

Előfizetési akcióink tehát az ősz beköszöntével újabb konstrukciókkal bővültek. Elérhetővé vált a Destiny 2, az F1 2017, a héten megjelenő Project CARS 2, a jövő hónapban érkező The Evil Within 2, valamint az Overwatch: Game of the Year Edition és a Resident Evil 7: Game of the Year Edition. Sőt a szeptember 30-án megjelenő Esport Magazin is a konstrukció részévé vált, így akár azt is hozzá csaphatjátok a PC Guru előfizetésetekhez.

Új előfizetési konstrukciók

Esport Magazin + PC Guru előfizetés

Destiny 2 + PC Guru előfizetés

F1 2017 + PC Guru előfizetés

Overwatch: Game of The Year Edition + PC Guru előfizetés

The Evil Within 2 + PC Guru előfizetés

Resident Evil 7: Game of The Year Edition + PC Guru előfizetés

Project CARS 2 + PC Guru előfizetés

KATTINTS IDE AZ ELŐFIZETÉSI CSOMAGOK MEGTEKINTÉSÉHEZ!

Felhívjuk a figyelmet, hogy korábbi előfizetőinknek ezúttal is kedvezményt biztosítunk. Amennyiben kérdésed van, akkor ajánljuk figyelmedbe a PC Guru előfizetés tudástárat, vagy írj e-mailt az elofizetes(kukac)skorpioprint(pont)hu e-mailcímere!

És hogy miért érdemes előfizetni?

Mert ez esetben nem csak a PC Guru magazinhoz jutsz hozzá hamarabb, de minden szám mellé ESET Internet Security kódot csomagolunk, amivel elláthatod a gépeid védelmét. Az összes magazinhoz mellékelünk legalább egy digitális teljes játékot (általában steames alkotást), a fenti konstrukciókkal pedig egy-egy nagyobb játék is ütheti a markod, méghozzá a úgy, hogy közben még spórolsz is -- külön a játék és a PC Guru előfizetés többe kerülne, mint együtt, és akkor az ESET éves áráról még nem beszéltünk.