• Élőszereplős sorozatot készít a Netflix az Avatár: Az utolsó léghajlítóból
  • Daniel Dae Kim (HellboyLostHawaii Five-O) alakítja a Tűz Urát
  • Célja, hogy uralma alatt egyesítse a világot
  • Ennek a terhét helyezi tinédzser fiára, Zuko hercegre

Nagy vállalkozásba vágta fejszéjét a Netflix: élőszereplős sorozatot készít az Avatár: Az utolsó léghajlítóból (The Last Airbender). Már a főszereplőt is szerződtették, a 2019-es Hellboy-ból, illetve a Lost és a Hawaii Five-O sorozatokból ismert Daniel Dae Kim alakítja a Tűz Urát, a Tűz Nemzet uralkodóját, Zuko és Azula herceg apját. Érdekesség, hogy nem ez lesz Kim első szerepe a netflixes Avatar univerzumban, hiszen a 2006-os animációs szériában és egy 2007-es videójátékban is szinkronizált már, jóllehet, akkor nem Ozai hangján szólalt meg.

Az IGN értesülése szerint Kim karaktere magasra helyezi a lécet tinédzser fia, Zuko számára. Eltökélt szándéka, hogy beteljesüljön a család ősi vágya, hogy a háború végén saját uralma alatt egyesítsék a világot. Azt egyébként már korábban bejelentette a Netflix, hogy Aang szerepében Gordon Cormiert láthatjuk majd, míg Zukot Dallas Liu alakítja.

A teljes képhez hozzátartozik, hogy az élőszereplős produkció mellett a Nickelodeon egy teljes Az utolsó léghajlítóra épülő mozgóképes univerzumot tervez az eredeti alkotókkal. Ennek részét képezi egy mozifilm és több sorozat. Ráadásként pedig a Square Enix stúdió dolgozik egy Avatar mobiljátékon.

liveactionnetflixavatarthelastairbender0.jpeg
(A kép forrása: Polygon)