• Sacha Baron Cohen titokban leforgatta a Borat folytatását
  • Premier október 23-án az Amazon Prime-on

Sacha Baron Cohen a rá jellemző extravaganciával tulajdonképpen be sem jelentette, hogy készül a Borat folytatása, hanem egyenesen egy előzetest vágott az arcunkba. A Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan címet viselő filmet a koronavírus alatt forgatta, a jelenlegi körülmények miatt pedig mozik helyett az Amazon Prime-on debütál majd.

mv5bzjkxmdkwndetmznimc00mzvhlwe4mgmty2y1ngjkodkzytazxkeyxkfqcgdeqxvynzqxmtaxndcv1.jpg

Az előzetesből kitűnik, hogy a Cohentől megszokott altesti humorra és provokatív társadalomkritikára épül jelen mű is. Külön fókuszba kerül Donald Trump elnöklése, a közelgő amerikai szavazás, de a koronavírus is. Alább láthatjátok az első trailert (aminek az Amazon csak a Borat is Back címet adta). Premier október 23-án, az amerikai elnökválasztás előtt másfél héttel.

Október 16-án érkezik a Netflixre A chicagói 7-ek tárgyalása, aminek egyik főszerepét szintén Cohen kapta (tavaly egy igaz történetet alapuló kémsorozatban láthattuk szintén a legnagyobb streamingszolgáltató műsorán).