• Nyolc horrorfilmből álló antológiasorozatot indít a Blumhouse
  • Előzetes érkezett az első négy epizódhoz
  • Premier októberben az Amazon Prime-on

A napokban újra megszólalt Christopher Landon a Boldog halálnapot! 3-mal kapcsolatban (elárulta, hogy a trilógiát lezáró epizód nem ugyanazon a napon játszódna), a Blumhouse azonban egyelőre nem engedett zöld utat a produkciónak. Landon helyette Freaky című rendezésével tér vissza a mozikba, a horrorspeicalista stúdió pedig az Amazon Prime-on jelentkezik horror-antológiasorozattal.

blumhouseblackbox.jpg

A Welcome to the Blumhouse nyolc részből áll majd, aminek első fele még októberben debütál. Tegnap közzé is tették a nyitóetap előzeteseit. Külön érdekesség, hogy korábbi sikerfilmek (pl. Tűnj el!Whiplash) producerei mellett fiatal, kezdő művészek ülnek a rendezői székben.

Black Box – premier: október 6.

A nyitányban előkerül az amnéziathrillerek öröksége. Egy férfi nem tudja feldolgozni felesége tragikus halálát, és a szörnyű baleset nyomán elveszti emlékeit. Végül kísérlet alá vonják, ami után már azt sem tudja, hogy ő maga kicsoda…

The Lie – premier: október 6.

Egy tinilány érthetetlen-zsigeri módon folyóba löki legjobb barátnőjét, majd nem meri beismerni, elfedi halálát. Az érthetetlen eset körül falaznak szülei is, akik egyre kevésbé tudják megfejteni lányuk viselkedését.

Evil Eye – premier: október 13.

Ünnepelt szerelemnek indul a történet, ám hősnőnk édesanyja hamar felfedezi a rokonszenves udvarlóban a múltját megkeserítő szörnyet.

Nocturne – premier: október 13.

A misztikus Nocturne hősnője mindig is bizonyítani akart, mégsem ő volt a zenei konzervatórium ünnepelt diákja. Sztárosztálytársának halála után azonban ellopja annak tankönyvét, ami rejtélyes szimbólumokkal és kódokkal van tele. Az új tehetségkutató versenyen már a tőle soha korábban nem látott produkcióval rukkol elő, és lepipálja addig sokkal tehetségesebbnek ítélt testvérét.

blumhousenocturne.jpg