• Jason Blum interjúban nyilatkozott arról, hogy keményen dolgozik a harmadik részen
  • A hősnőt alakító Jessica Rothe és Christopher Landon rendező is szívesen befejezné a trilógiát

Nemrég írtunk arról, hogy a Sikoly és a Doktor szöszi mellett a Boldog halálnapot! is folytatást kaphat, így trilógiává bővülve érne körbe a sztori. A népszerű időutazós horror története szerint egy egyetemista lány napjai addig indulnak újra, amíg le nem leplezi a rá vadászó gyilkost. Tavaly pedig a maszkos figura visszatérvén már nemcsak a hősnőt, hanem a lány barátait is célba vette.

A főszerepet hatalmas elánnal alakító Jessica Rothe többször kifejezte, hogy szívesen Tree bőrébe bújna még egyszer. Elmondása szerint Christopher Landon rendező már tudja is, hogyan zárná le a trilógiát. Utóbbi a második epizód szerényebb bevételei miatt került veszélybe, noha az 5 millió dolláros költségvetésből készült első rész 125 milliót (!) termelt.

happy-death-day-2u-1.jpg

A Blumhouse stúdió feje, Jason Blum korábban bizonytalan hangnemet ütött meg a produkcióval kapcsolatban, az Entertainment Tonightnak adott friss interjújában viszont már úgy nyilatkozott, hogy érkezni fog a harmadik rész, egyenesen túlórázik a film miatt. Ez ugyan nem számít hivatalos bejelentésnek, mégis úgy tűnik, hogy elkezdhetjük várni a finálét.