• A Syfy-on még idén debütálhat a Don Mancini keze alatt készülő Chucky
  • A történet szerint egy szobrásznak készülő tini srác ócskástól vásárolja Chucky-t
  • Terveznek új filmeket is a sorozat további évadjai helyett vagy azokat kiegészítendő

Felemás fogadtatásban részesült, bár mi kedveltük a Gyerekjáték 2019-es remake-jét. A csalódott rajongókat viszont a Syfy és az USA Network koprodukciójában készülő Chucky című sorozat kárpótolhatja hamarosan. A Mark Hamill helyett ismét Brad Dourif hangján megszólaló gyilkos baba október 12-én kerül képernyőre, hosszú előzetest pedig július 25-én kap majd. Egyelőre egy rövidke, de ígéretes teaserrel szolgálhatunk.

A franchise atyja, Don Mancini égisze alatt készül a széria, aki Entertainment Weekly-nek adott interjújában beszélt a cselekmény részleteiről. Elárulta, hogy a sorozat főhőse egy 14 éves meleg fiú, akit anyja halála óta sokan bántanak. A szobrásznak készülő srác egy ócskástól vásárolja Chucky-t, mit sem sejtve utóbbi vérszomjas személyiségéről.

Mancini szerint eljött az idő, hogy kisgyerekek helyett inkább tinik kerüljenek a klasszikus történet középpontjába. Rengeteg fiatal pályakezdő kapott helyet a stábban, de visszatér az Andy-t és nevelőtestvérét eredetileg alakító Alex Vincent és Christine Elise McCarthy. Az is kiderül az interjúból, hogy terveznek még Gyerekjáték filmeket „akár a sorozat további évadjai helyett, akár azokat kiegészítendő”. Tehát a manapság divatos univerzumépítés elérte a horror műfaj ikonikus alkotását is.

mv5byzg1mmzlzdctmwyxzc00nzu1lwizotqtmdvhognmy2i3otmwxkeyxkfqcgdeqxvynzk5ndk3mjqv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)