A relatív ismeretlenségből két játék kellett ahhoz, hogy igazán felkapott cég váljon a Rocksteadyből: a Batman: Arkham Asylum és folytatása, az Arkham City a megjelenésük évében teljesen megérdemelten a legjobb játékok között szerepeltek, így várható, hogy lesz még egy rész, s ha lehet hinni a Variety értesüléseinek, akkor már készül is a játék, mely az Arkham Asylum előtti időkbe kalauzol minket, amikor az Igazság Ligája megalakult.

Nem titok, hogy a Warner Bros. a Bosszúállók sikerén felbuzdulva szeretné megvalósítani az Igazság Ligája filmet, ám a produkció előtt még lefektetik az alapokat. Noha filmes téren még nem nagyon látni a mozgolódást, a játékvilágban éppen most jelent meg egy, a témába vágó játék a Lego Batman 2: DC Super Heroes képében, később pedig jön az Injustice: Gods Among Us, szintén a liga tagjainak főszereplésével.

Az új Batman-játék a hírek szerint leghamarabb 2014-ben fog megjelenni, s az 1950-es években, jóval az eddigi játékok eseményei előtt játszódna, bemutatva a Sötét Lovag Jokerrel vívott első összecsapását, illetve nagy valószínűséggel az Igazság Ligájának megalapítását is láthatjuk majd, így Superman, Csodanő, a Zöld lámpás és Flash vendégszereplésére is számíthatunk.