• Kikerült a netre két kép
  • Monster energiaitalokról
  • Oldalukon a Modern Warfare 3 logójával

Bár nagyon sokáig csak pletykaként keringett, most már szinte 100%-ban biztosra vehető, hogy közeleg a Call of Duty: Modern Warfare 3 remake-je. Legalábbis ez derül ki az energiaitalokat forgalmazó Monster Energy kiszivárgott promóciójából, amelyből először láthatjuk, milyen lesz a még be nem jelentett játék hivatalos logója. A játék fejlesztéséről szóló pletykák egészen 2021-ig nyúlnak vissza, bár az újraalkotott Modern Warfare 3 állítólag már tavaly elkészült és augusztus elején jöhet a hivatalos leleplezés.

Persze lehetne mondani, hogy a két kép kamu és szerkesztett, de egyelőre tényleg úgy tűnik, hogy a játék létezését épp egy energiaital erősítette meg. Az Activision még nem erősítette meg, hogy a játék létezik, így nem tudjuk biztosan megmondani, hogy mikor fog megjelenni. A legutóbbi pletykák szerint 2023 novemberében érkezik, ami az eladások szempontjából ésszerű lenne, mivel elég közel van az ünnepi szezonhoz. Valószínű, hogy a hivatalos leleplezésre már csak pár napot kell várni, és az eddigi évek tapasztalatai alapján ismét egy piszok látványos bejelentő-előzetesre számíthatunk.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!