Legutóbb a South Park: Snow Day! szegte kedvünket az Ezzel játszunk keretein belül, de nincs megállás, fel kell kelni és menni kell tovább. Egészen egy olyan asztalig, ahol magával az ördöggel (?) orosz rulettezhetünk: erről szól ugyanis e heti áldozatunk, a groteszk, nyomasztó Buckshot Roulette. Ami április elején jelent meg Steamen, és egyből mindenki kedvencévé vált, legalábbis közel 13 ezer játékos értékelte Nagyon pozitívra.

A 3€-ért beszerezhető játék rendkívül egyszerű: egy asztalnál ülve kell orosz ruletteznünk egy sötét és ijesztő alakkal, de nem csak magunkra lőhetünk, hanem rá is - ahogy ő is ránk. Az alapból izgalmas felállást különböző módosítókkal fűszerezte meg a fejlesztő: pl. a nagyítók segítségével beleshetünk a tárba, hogy vaktöltény, vagy éles következik-e; a bilincsek segítségével pedig az asztalhoz láncolhatjuk ellenfelünket, hogy kimaradjon egy körből, de rengeteg más opció is rendelkezésünkre áll.

No de elég a szócséplésből, következzen maga a videó!

Ugye, hogy nem valami vidám? Mindenesetre 3 eurót simán megér, pláne akkor, ha tényleg érkezik a PvP mód. Ti próbáltátok már? Az eddigi Ezzel játszunk epizódokat ide kattintva nézhetitek meg, tartsatok velünk jövő héten is!