A The Division évekkel ezelőtti bejelentésekor egy lenyűgöző, hatalmas kalandnak ígérkezett, aztán az idő múlásával és az állandó késésekkel a fénye, úgy tűnik, hogy megkopott. A legutolsó hírek pedig csak arról szóltak, mi nem lesz benn a játékban. Nem lehet fegyverekkel kereskedni, 12 négyzetkilométernyi területen lehet csak garázdálkodni, és a grafika sem olyan szép, mint a játék E3-as bemutatásakor.

Egy reddit felhasználó, legate213 meghívást kapott egy "privát" bétatesztre, ami állítólag ma kezdődött el, így rögtön közzétett egy képet, ami az Uplay-ben mutatja a bétakliens méretét: 25,26 GB-ot kell letölteni ahhoz, hogy ki lehessen próbálni a játékot. Csak összehasonlításképpen: az Xbox One-on rendezett alfa kliensének mérete csak két gigabájttal kevesebb helyet foglalt el. 

the-division-beta.jpg

A The Division bétája történet-vezérelt küldetésekbe engedi bepillantantani a játékost. Az Ubisoft programját én nagyon vártam a bemutatása után, a 2013-as E3 egyik legjobb bejelentésének tartottam. Csak reménykedem abban, hogy nem fog úgy járni, mint a Watch Dogs.