Érdekességek a hétvégére a rovatunkban az elmúlt hét nap hírértéket nem tartalmazó, de szórakoztató, lenyűgöző vagy éppen vicces apróságairól (videók, képek, történetek) emlékezünk meg, a teljesség igénye nélkül.

A hét videója:

A Machinima a héten jelentette be, hogy az új évben, egészen pontosan január 3-án egy Borderlands-filmet tesz közzé, amit egy sorozat követ. Az élőszereplős produkció főszereplője a Borderlands 2 kincsvadászainak ellenlábasa, Handsome Jack lesz, aki a játék eseményei után újraéled, s ezzel megindul a versenyfutás a Hyperion főhadiszállására, mielőtt még új vezért választanának -- persze ez nem olyan könnyű Pandora pszichopatáktól hemzsegő pusztaságain.

Az alábbi videó az első kedvcsináló a Jack's Exodus című alkotáshoz.

Gyanútlanul járom az internetet, erre ez jön szembe. Nem igazán találok rá szavakat, úgy hogy nem is ragozom: videojáték-dobozok borítói, tükrözve.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Annak ellenére, hogy a bétatesztelés még tart, a Battlefield 4 egy nagyon szép játék. A rengeteg akció közepette azonban nem igen van ideje, illetve lehetősége megállni az embernek, hogy rácsodálkozzon arra, milyen látvány is tárul a szeme elé. Szerencsére az alábbi videó megoldja ezt a problémát.

Persze nem csak a Battlefield 4 szenved bugoktól az idei év nagy címei közül, hanem többek között az Assassin’s Creed 4 is, amiben szintén találhatunk bosszantó hibákat a furcsán viselkedő hajóktól a mesterséges intelligencia hiányosságaiig. Most azonban inkább egy mulatságos esetre hívom fel a figyelmet -- íme a kíváncsiskodó tehén:

Békésen, nyugodtan telt a karácsony? Ha igen, akkor éppen itt az ideje, hogy felidegesítsd magad, mondjuk néhány elkényeztetett kis taknyos ünnepi tweetjein. Figyelem: a picsogásfaktor elérte a maximumot!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Ha valamiért mindig is szeretted volna egy játékba gyúrni a Doomot és a Resident Evilt, akkor neked találták ki a Doom: The Mercenaries című modot. Ebben a klasszikus Doom pályáin harcolhatunk, mégpedig külső nézetből, egyebek mellett Leon S. Kennedy, Albert Wesker és Ada Wong szerepében. Így néz ki mozgás közben az éppen készülő 4.0-s verzió:

A múlt héten a ThreeA előrendelés céljából 48 órára elérhetővé tette a 490 dolláros Metal Gear Ray szobrát. Igen, jól olvastátok, nagyjából egy Xbox One áráért vesztegették, ám a mentségükre szóljon, hogy nagyon szépen kidolgozott figuráról van szó, melynek magassága 42 centiméter, szélessége az egy métert is meghaladja, valamint világít, és minden végtagja szabadon állítható. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!