• Európában nyit új részleget a Bungie
  • A játékokon kívül is terveznek a Destiny-vel
  • 2025-ig egy új IP-vel is elő fognak rukkolni

A Bungie nem olyan régen teljes egészében a saját kezébe vette az irányítást a Destiny kapcsán, nagyszabású tervekből pedig láthatóan nincsen hiány, a stúdió ugyanis bejelentette, hogy a bellevue-i főhadiszállás területét kétszeresére fogják növelni, miközben 2022-ben egy új részleget is megnyitnak Európában, Amszterdamban, mely a kiadói- és marketingközpontként fog szolgálni.

europa-uj-ip-es-meg-tobb-destiny-jelentos-bovules-elott-all-a-bungie.jpg

Az előrelépés és a növekedés természetesen a "termékek" kapcsán is szerepel a tervekben. A Destiny 2 továbbra is számíthat támogatásra (egyelőre két új kiegészítő lett megerősítve, az idén érkező The Witch Queen, illetve a 2022-ben várható Lightfall), ugyanakkor vizsgálják annak a lehetőségét is, hogy miként lehetne jelen az IP a gamingen kívül is – nem kizárt, hogy valamiféle élőszereplős vagy animációs sorozat is tervben van.

Persze nem minden a Destiny-ről fog szólni a Bungie háza táján, a cég ugyanis már dolgozik a következő saját IP-n is, melyet még 2025 előtt piacra szeretnének dobni, erről azonban egyelőre nem árultak el részleteket.