• Jön a Razer Invitational Europe e-sport verseny
  • Összesen 6 nyílt Fortnite bajnokságot fognak tartani

A korábbi két állomás után Európába is ellátogat a Razer Invitational: a vezető gamer márka bejelentette, hogy jön az RI-Europe, melynek keretein belül a profi és az amatőr játékosok is egyaránt megcsillogtathatják Fortnite-tudásukat.

December 10. és január 30. között összesen hat bajnokságot fognak rendezni, egyenként 5000 játékos részvételével, melyek mindegyikén 6600 euró pénznyereményt (+500 euró az MVP-nek), valamint 570 euró értékű tárgynyereményt fognak szétosztani.

europaba-is-ellatogat-a-razer-invitational-ahol-barki-bemutathatja-fortnite-tudasat.jpg

"A délkelet-ázsiai és latin-amerikai Razer Invitational rendezvények során 16 ország több ezer játékosát hoztuk össze, hogy olyan nyílt bajnokságokon versenyezzenek, amelyek rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptak a közösség részéről. Adta magát a következő lépés, hogy a kezdeményezést a világ más régióiban is elterjesszük, és már alig várjuk, hogy az európai játékosok is feliratkozhassanak a saját, személyes Razer Invitational versenyükre. Tudjuk, hogy imádni fogják a versengést, és annak lehetőségét, hogy egy nagyszabású esemény keretein belül fejlesszék képességeiket. Ki tudja, talán felfedezzük a következő Bughát vagy Zay-t is!" – nyilatkozta Zuber Mohammed, a Razer marketing igazgatója.

A regisztráció már elindult a hivatalos oldalon, magukat a mérkőzéseket pedig a YouTube-on, a Facebookon és a Twitch-en lehet majd követni – a nyeremények ráadásul ezeken a felületeken sem maradnak majd el.