• Itt az Extinction trailere
  • Megjelenése jövő év elején várható

Derült égből villámcsapásként érkezett az Extinction bejelentő videója, mely igencsak ütősre sikerült, reméljük, hogy a hozzá tartozó játék is legalább ilyen jó lesz. Az Extinction során az emberiséget védelmező Sentinelek csoportjának utolsó tagjainak egyikét, Avilt alakítjuk majd és minden ügyességünkre szükségünk lesz a világot elárasztó, cirka 30 emelet magas óriások legyőzésében.

A látványos manőverek és mozdulatok azonban nem csak a videó sajátjai, a fejlesztők ígérete szerint a játékban is bevethetjük majd ezeket, melyek bizony elengedhetetlenek lesznek ellenfeleink gyenge pontjainak felfedésében és kihasználásában. A látványos akciókat egy mély történetet ígérő kampány során kivitelezhetjük majd, melynek során hősünket számos irányba fejleszthetjük, de lesz végtelenített horda-mód és küldetésszerkesztő is.

Az Extinctiont az E3 2017 során zárt ajtók mögött mutatják csak be, úgyhogy játékmenetre egyelőre nem számítunk, ám ahogy közeledik majd a jövő év eleji megjelenés, minden bizonnyal többet is láthatunk majd belőle.

Nektek felkeltette érdeklődéseteket a játék?