• A Gran Turismo Time Trial Magyar Bajnokság mellett elindult a Sector Challenge is
  • Itt csak a pálya egy-egy szakaszán mért idők számítanak
  • A profi játékosok időeredményeit nem veszik figyelembe

Ahogy arról a hét elején már olvashattatok, április 1-jén elindult a Gran Turismo Time Trial Magyar Bajnokság online selejtezője a Race Online Hungary szervezésében, melynek keretein belül a játékosok két héten keresztül körözhetnek az Autopolis International Racing Course versenypályán, igyekezve megfutni a 8 legerősebb időeredmény egyikét.

extra-kihivassal-bovult-a-gran-turismo-time-trial-magyar-bajnoksag.jpg

A hazai profi játékosok mellett a lelkes amatőrök meglehetősen nehezen tudnak labdába rúgni. Ám hogy senki ne érezze magát esélytelennek, a szervezők a Time Trial bajnoksággal párhuzamosan elindították a Sector Challenge versenyt is, ahol a pályán elért szektoridőket vizsgálják a teljes kör helyett. Az legjobb pilótáktól pedig nem kell tartani, hiszen a TOP és PRO besorolású versenyzők idejeit nem veszi figyelembe a rendszer - az eredményeket az alábbi oldal alján lehet követni.

A legjobb részidőket elérő versenyzők VIP belépőben részesülnek, és vendégként részt vehetnek a Magyar Bajnokság élő döntőjén, melyet május 5-én rendeznek a MondoCon - PC Guru Show-n. Itt találkozhatnak Magyarország online TOP pilótáival is, illetve részt vehetnek a versenyzői eligazításon és a délelőtt folyamán kipróbálhatják a bajnokságon használt hivatalos szimulátorokat is.