A www.mafab.hu 10-es TOP listája az oldalon az elmúlt fél év alatt több millió látogatói felkeresés, sok ezer értékelés és a jegyeladási eredmények súlyozása alapján állt össze. Feltétel az volt, hogy az adott film legalább 100 millió forint bevétellel bírjon. A magyarok kedvence az év első felében az Agymanók 2 volt, 99%-os értékeléssel. A Disney és a Pixar új filmjében visszatérünk Riley fejébe, aki immár tinédzser! A Főhadiszállás komoly átalakításokon esik át, hogy új érzelmek kaphassanak helyet benne. Felbukkan Feszkó és úgy tűnik, nincs egyedül.

A második legjobbnak tartott film 80%-os értékeléssel a látnoki erejű Denis Villeneuve rendezésébena Dűne: Második rész. Paul Atreides csatlakozott a fremenekhez, hogy részt vegyen egy spirituális úton, és hogy beteljesítse sorsát. Az út végén ő lehet a Muad'dib. Bevételek szempontjából ez a film viszi a prímet 419 ezer eladott jeggyel.

Harmadik helyenvégzett 81%-os tetszési index-szel a Kung Fu Panda 4. Közel egy évtized után a DreamWorks Animation izgalmas sorozatának új felvonásában a legfurább kungfu mester visszatér. Most az a feladata, hogy a Béke-völgy szellemi vezetője legyen. Negyedik lett 83%-kal a Furiosa: Történet a Mad Maxből. A Mad Max: A harag útja felülmúlhatatlan látványorgiával és hihetetlen fantáziával mutatta meg, milyen lesz a világvége után. Az új film 45 évvel korábban játszódik: akit az előző részben Charlize Theron játszott, azt most egy új sztár, Anya Taylor-Joy alakítja. 

Az ötödik helyen a Bad Boys: Mindent vagy többet áll 80%-kal. A franchise negyedik részében visszatér Will Smith és Martin Lawrence ikonikus párosa, és megbizonyosodhatunk róla: a Rosszfiúk egyre jobbak! A hatodik helyen A majmok bolygója: A birodalom végzett. Több nemzedékkel Caesar után a harmóniában élő majmok jelentik a domináns fajt a bolygón, míg az emberek rejtőzködve élnek. Mikor egy új, zsarnoki majomvezér hozzálát birodalma kiépítéséhez, egy fiatal majom viszontagságos útra indul, ami során kénytelen lesz kétségbe vonni mindent, amit a múltról tud.

A hetedik A kaszkadőr című akcióvígjáték Ryan Goslinggal a főszerepben. A film alapjául az 1980-as évekbeli The Fall Guy című televíziós sorozat szolgált. A nyolcadik helyen A méhész áll Jason Stathammel a főszerepben. Egy férfi egyszemélyes, brutális bosszúhadjáratának tétje országos szintűre nő, miután kiderül róla, hogy korábban a Méhészek néven ismert befolyásos és titkos szervezet ügynöke volt.

A kilencedik a Képzeletbeli barátok lett. Egy lányról szól, aki rájön, hogy látja mindenki képzeletbeli barátait, és arról, mihez kezd ezzel a szupererővel. A film főszereplői Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming és Fiona Shaw. Végül a Godzilla x Kong: Az új birodalom zárja a listát. Bujkál valami a föld alatt, ami felébredt, és pusztítani akar. Az emberiség képtelen megállítani. Talán Kong és Godzilla is képtelen volna. De ha ők ketten összefognának, akkor talán megmenekülhetnénk.