Augusztus 9-én fog megjelenni a Chaos Pack kollekció, melyben négy Spec Ops-missziót (Vertigo, Arctic Recon, Light 'Em Up, Special Delivery), három Face Off-pályát (Vortex, U-Turn, Intersection) és egy új játékmódot találunk. Az újonc Special Ops Chaos módban az a feladatunk, hogy a négy közkedvelt pálya (Resistance, Village, Underground, Dome) egyikén a körről körre egyre erősebb ellenfelek hullámait verjük vissza, ameddig csak tudjuk, miközben a lehető legtöbb gyilkolást hajtunk végre egyhuzamban.

Szeptember 6-án fut be a Final Assault névre keresztelt utolsó pályacsomag. Ez tisztán multiplayer pályákat tartalmaz, mégpedig ötöt. A felhozatalt egy bányászvárosban (Gulch), egy tengerparton (Boardwalk), egy tengeri olajfúró-állomáson (Offshore), egy hajótemetőben (Decommission) illetve egy New Orleansban (Parish) elhelyezett aréna bővíti.

Mindkét csomag a szokott módon először Xbox 360-ra fog megjelenni, azon belül pedig az Elite előfizetők számára, a későbbiekben pedig ráteheti majd mindenki más is a kezét a 15 dolláros leölthető tartalmakra.