A levelek és fórumok lapozgatása közben gyakran látjuk azt, hogy néhányan nincsenek teljesen tisztában azzal, milyen előnyökkel jár, ha PC Guru előfizető vagy, így most igyekszünk egy kicsit felnyitni a szemeket arra, hogy miért érdemes, hasznos, és hosszú távon, még olcsóbb is feliratkozni!

Ingyen játék a magazin mellé

Kezdjük talán a legfontosabbal, azzal, hogy ha előfizetővé válsz, akkor havi rendszerességgel egy-egy játékot vehetsz át. Ez része a magazinnak, a legtöbb esetben pedig Steamen aktiválható címet mellékelünk. Tavaly például a Deus Ex: Human Revolution (4,99 euró), a Hitman: Absolution (4,99 euró) és a Sleeping Dogs (7,49 euró) volt a magazinunk mellé, csak hogy a legnagyobb neveket említsem.

Éves előfizetés esetében ez 12 játékot jelent, egy-egy ilyenért pedig a boltban jóval többet kérnek el, mint a magazinért magában, vagyis sokkal jobban jársz velünk, hiszen nem csak a cikkeinket, tesztjeinket és előzeteseinket olvashatod, hanem a játékaid gyűjteményét is gazdagíthatod kiváló programokkal.

teljes-jatek.jpg

Folyamatosan frissülő előfizetési akciók

A játékok kapcsán természetesen nem hagyhatjuk ki, hogy előfizetési akciókkal is várunk titeket. A kínálatunkat folyamatosan frissítjük a legújabb megjelenésekkel, amelyek nagy többségét nem csak éves, hanem féléves konfigurációban is megszerezhetitek, természetesen akár úgy is, hogy a meglévő előfizetéseteket hosszabbítjátok meg.

Az aktuális kínálatunkban elvihető többek között az XCOM 2, a legújabb Doom, a Rise of the Tomb Raider, a DiRT Rally, a Fallout 4 és a FIFA 16. Ezek alapára tízezer forint felett helyezkedik el, nálunk azonban a nagy értékű programokat egyenesen a magazin előfizetése mellé adjunk, így egy rendkívül kedvezményes csomagot alkotva. Akkor hozzá kell, még tegyük azt is, hogy a lap mellékleteként adott játékok sem maradnak el, vagyis élves előfizetés esetén már 13 program üti a markodat!

akciok.jpg

Hatásos védelem a kártevőkkel szemben

Még egy fontos tényező, amiért érdemes előfizetőnek lenni: hathatós védelmet nyújtunk az interneten széles körben fellelhető kártevőkkel szemben. A védelmet az ESET Smart Security biztosítja, amely már évek óta elmaradhatatlan része a magazinunknak, akárcsak a teljes játékok.

Minden hónapban egy regisztrációs kódot találtok a PC Guru Magazinban, amit beváltva egy hónapra biztosan háríthatjátok a vírusok és egyebek támadását, az ESET ugyanis élen jár abban, hogy védje a felhasználók adatait és számítógépeit.

Ha nem szeretnéd, hogy illetéktelenek hatoljanak be hozzád, netán ellopják a kincset érő Steam hozzáférésedet, akkor kötelező kelléke kell, hogy legyen a rendszerednek egy jó vírusirtó, az egyik legjobb pedig az ESET Smart Security, amely intelligens személyi tűzfalat, netbank- és tranzakcióvédelmet illetve Botnet elleni védelmet is nyújt -- egy teljes körű biztonsági programcsomag.

eset.jpg

Olcsóbb, ha előfizetsz

Ha eltekintünk a teljes játékról, a védelemről és a választható ajándéktól, és csak az anyagiakat nézzük, még akkor is jobban jössz ki az előfizetéssel. Az éves előfizetés 17.990 forintba került, miközben, ha egyesével vásárolsz, akkor egy év alatt 23.940 forintot kellene elköltened, vagyis 5950 forintot tudsz spórolni, abban az esetben pedig, ha megújítod az előfizetésed, 6950 forinttal vagy beljebb, egy ezrest ugyanis elengedünk, ha visszatérő olvasó vagy.

pc-guru-banner-alt-3.jpg

Ha te is szeretnél előfizető lenni, akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni erre az oldalra, ahol átböngészheted az aktuális ajánlatainkat. Ha valami esetleg nem világos az előfizetéssel kapcsolatban, akkor a Gyakran Ismételt Kérdések szekció segít, illetve egyéni kérdésekre válaszolunk az elofizetes(kukac)skorpioprint.hu e-mail címen vagy a PC Guru Előfizetés című fórum topikban.