Tegnap végre hivatalosan is megjelent a Starfield, avagy a Bethesda eddigi legnagyobb (de nem feltétlenül a legjobb) játéka. Az űrbéli kalandot rajongók milliói várták tűkön ülve, hiszen a Fallout 4 óta nem igazán alkotott nagyot a neves stúdió (a Fallout 76-ot most hagyjuk, bár időközben azért azt is sikerült kikupálni), ez ráadásul bevallottan egy éveken át dédelgetett szerelemprojekt volt, így természetesen az elvárások is az egekbe (vagyis inkább azon túlra) kerültek. Hamarosan megtudhatjátok, hogy miként értékeltük a csapat grandiózus törekvéseit, előtte azonban még elmélkedtünk egy picit azzal kapcsolatban, miért lehet hiánypótló a játék, és vajon meg tudja-e ismételni a legendás Skyrim sikereit.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy legújabb videónk szövege még a játék megjelenése előtt íródott, tehát csak a fejlesztők által közzétett mozgóképes anyagok, valamint a Starfield Direct során elhangzott információk álltak a rendelkezésünkre. Ebből kifolyólag nem egy részletes bemutatót kívántunk létrehozni, csupán kontextust akartunk teremteni az opusz számára, kiemelve, hogy milyen sci-fi alkotásoknak kell(ene) a helyére lépnie, valamint, hogy mely címekből merítettek ihletet az alkotók.  Az eddigi adatok (különös tekintettel a játékosszámra) alapján egyébként nagy esély van arra, hogy valóban ez lesz a Bethesda eddigi legnagyobb sikere, persze ez majd csak később (mondjuk három újrakiadás után) fog kiderülni. Addig is, jó játékot kívánunk mindenkinek!

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.