Májusban A szolgálólány meséje és a Jóbarátok vitték a prímet az HBO GO nézői körében, amikhez júniusban csatlakozott néhány új produkció. A múlt hónap legfontosabb premierje a Rick és Morty 5. évadja volt (hamarosan újra felfrissül a szolgáltató műsortára). Lássuk az előző hetek legnépszerűbb sorozatainak és filmjeinek toplistáit.

hbogo.jpg

Sorozatok

Nagy meglepetések nem történtek az utóbbi harminc nap folyamán. A Margaret Atwood disztopikus regényét adaptáló sorozat maradt a nézettségi verseny győztese, ahogy a Jóbarátok, valamint az évek óta TOP 10-es Trónok harca és Agymenők is megőrizte magas pozícióját. 

Érdekesség, hogy Kate Winslet bűnügyi sikersorozata, az Easttowni rejtélyek és a Legacies is már régóta vonzza a nézőket. Június legnagyobb dobása azonban a Rick és Morty volt, ami rögtön a negyedik helyig jutott a listán.

  1. A szolgálólány meséje
  2. Jóbarátok – amióta debütált, TOP 3-as sorozat 
  3. Easttowni rejtélyek
  4. Rick és Morty
  5. Barátnő rendelésre
  6. Agymenők
  7. Legacies - A sötétség öröksége
  8. Tom és Jerry-show
  9. Trónok harca
  10. Mancs őrjárat

a-szolgalolany-meseje-sorozat-hbo-go.jpg

Filmek

Júniusban főleg a Shrek-filmek érdekelték a nézőket. Nem meglepő módon továbbra is a Jóbarátok különkiadású beszélgetős epizódja a legsikeresebb tartalom a szolgáltató műsorán. Az élbolyban maradt a Nagypapa hadművelet is, ami az egész estés produkciók között igazi ritkaságnak számít. A kínálatba frissen felkerült X-Men mozi viszont csak a nyolcadik helyig jutott.

  1. Jóbarátok: Újra együtt
  2. Shrek
  3. Shrek 2
  4. A holnap határa
  5. Ready Player One
  6. Everest
  7. Bíbor hegy
  8. Az új mutánsok
  9. Lorax
  10. Nagypapa hadművelet
Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Ti mit néztetek múlt hónapban az HBO GO-n?