November 4-én jelenik meg a Football Manager 2017, ami az elmúlt évi epizódhoz képest sok újdonságot fog adni. Mo tavalyi tesztjének összegzésében azt írta, hogy az FM 2016 "a szokásos magasszínvonalú menedzserjáték, több hasznos és érdekes újítással felvértezve, amelyek közül azonban egyik sem igazán nagy jelentőségű. Rajongóknak biztos vétel, de rosszul senki sem jár vele.

Az új részben több, mint 2500 csapatot, és 500 ezer focistát lehet igazgatni, minden részletre kiterjedően: meg lehet határozni, hogy ki játszik és ki ül a kispadon, a taktikát, és így tovább...

Fejlesztve lett a felhasználói felület, új kameraszögeket kapott a játék, a meccsek realisztikusabbak lettek, illetve jelentős szerepet kap a programban a közösségi média is, annak minden aspektusával együtt. Azt, hogy mi változik, megleshetitek az alábbi fél órás videóból, ami részletekbe menően elemzi az újdonságokat.

Azok, akik rendelkeznek a sorozat előző részével/részeivel, kedvezményt kapnak az új epizód megvásárlásakor. Maximum 20%-ot lehet megspórolni: minden egyeds korábbi rész megléte 5 százalékot jelent az 55 eurós árból. Te benevezel?