A Dead Space 3 körül rengeteg pletyka és ellentmondásos hivatalos kommentár röppent fel az elmúlt fél évben. Eleinte azt állították, hogy kooperatív shooter lesz, majd hogy kapunk egy csomó opcionális tartalmat, mint valami szerepjátékban. Később arról esett szó, hogy nem lesz olyan ijesztő a Dead Space 3, mint elődei, végül pedig már azt állították a Visceral srácai, hogy marad minden a régiben.

Ennyi össze-vissza beszéd után nehéz eldönteni, mit várjunk a játéktól, de szerencsére pár napja elérhetővé vált az Xbox 360-as demó (nem mindenkinek sajnos), így lehetőségünk nyílt kipróbálni és rögzíteni, spontán megjegyzéseinkkel egyetemben.

Mivel a tegnap bemutatott Ezzel játszunk: Dead Space 2 videónk láthatóan sikert aratott köreitekben, úgy gondoltuk, bemutatjuk a február 8-án érkező folytatás demóját is. A felvétel valamivel több mint félóra hosszú, és ahogy tegnap, úgy ma sem vettünk túl komolyan a dolgot. Azt azonban érdemes megjegyezni, hogy az anyag megtekintése után már nem lesz olyan zavaros a Dead Space 3 mibenléte, ami a sorozat elődeire nézve csak jót jelenthet.

Nekünk tetszett, amit láttunk, s ha a teljes változat is követi a demó útját, egész jó horror-címmel indíthatjuk az évet. Na, de ennyit a felesleges dumából, jöjjön inkább harminc perc Chris és jómagam társaságában!


LEGFRISSEBB VIDEÓINK

Ezzel játszunk: Dead Space 2
FIFA 13 videoteszt
World of Warcraft: Mists of Pandaria videoteszt
LEGO Minecraft bemutató
Hitman: Absolution videoteszt