• A Fallout 4 rendszeres frissítéseket kap, amik a javítások mellett új opciókat is hoznak
  • A jövő év elején jelenik meg a modkészlet
  • Lesz Season Pass - 30 dollárért az összes fizetős tartalom a miénk
  • Az első DLC a jövő év elején jelenik meg

A Bethesda nyilvánosságra hozta, hogy milyen módon fogják támogatni a novemberben megjelenő Fallout 4-et. A terv egyik, és egyben legfontosabb része, hogy a premier után rendszeres, ingyenes frissítéseket fognak kiadni, amelyek nem csak a játék hibáit javítják ki, hanem új opciókat, játékmenet-elemeket mutatnak be, ezzel gazdagítva az élményt.

Ezen kívül lesz modtámogatás. A csapat valamikor a jövő év elején fogja kiadni a Fallout 4 Creation Kitet PC-re, ami megegyezik azzal az eszközzel, amit a fejlesztők is használtak, ugyanis ügyeltek arra, hogy a játék teljes mértékben modifikálható legyen a játékosok kedve szerint.

Végezetül pedig bejelentették: lesz Season Pass. Ez egy 30 dolláros csomag, amivel a játék valamennyi fizetős kiegészítőjét megkapjuk. Az első DLC a jövő év elején fog megjelenni, de hogy pontosan mit kapunk, azt még nem tudjuk -- a közlemény szerint a csapat sem döntötte még el, hogy mit akarnak, ugyanis az alapjátékkal foglalkoznak. Azt sem tudjuk továbbá, hogy hány DLC készül, de az már most biztos, hogy a Season Pass tulajdonosai minden fizetős tartalmat megkapnak felár nélkül.

fallout-4-season-pass.jpg