• A Fallout 76 gyűjtői kiadása eredetileg egy vászontáskával érkezett volna
  • Ami helyett végül egy silány nylon kópia került a csomagba
  • Ezt a hibát a Bethesda azzal magyarázta, hogy kevés volt a vászon
  • A jövő héten viszont már elkezdik kiküldeni a jó minőségű táskákat is

Azt mondani, hogy a Fallout 76 tavaly novemberi rajtja kissé rögösre sikeredett, alighanem egy durva eufémizmus. A játék már önmagában sem tudta elhódítani se a játékosok, se a kritikusok szívét, azonban a helyzetét tovább nehezítette nem egy körülötte kirobbant botrány is. Említhetjük példáulk azt a bugot, mely törölte a játék bétáját, de akadt itt az alapjátéknál nagyobb elsőnapos patch is, valamint érdemes lehet még felidézni, hogy a Bethesda a játékosok személyes adatait is kiadta véletlenül.

fallout-76-power-armor-edition-01.JPG

Mindezek mellett pedig a 200 dollárért (körülbelül 56 500 forintért) kínált gyűjtői kiadás tartalmával is problémák voltak. Az ígéretek szerint ugyanis ehhez a verzióhoz járt volna egy nagyon lazán kinéző vászontáska is, mely a promóciós képeken tényleg jól mutatott, a valóságban viszont egy olcsónak kinéző nylon változattal helyettesítették. Mikor a csalódott és dühös játékosok rákérdeztek a dologra a Bethesdánál, azt a választ kapták, hogy vászonból sajnos nem állt elég rendelkezésre.

Most azonban úgy néz ki, hogy körülbelül hét hónappal a Fallout 76 megjelenése után a kiadó kész kiköszörülni a csorbát. Nemrég ugyanis Twitteren jelezték, hogy a vászontáskák kiküldése jövő héten megkezdődik, egyben pedig megköszönték mindenkinek a türelmét.