• Befutott a Fallout 76 legújabb frissítése
  • A Wild Appalachia új küldetéseket, új kereskedőket és egy új játékmódot is hozott
  • Valamint ami a legfontosabb: most már főzhetünk saját Nukashine-t

A Bethesda már február vége felé közzétette, hogy idén mi minden újdonságot várhatunk a Fallout 76 kapcsán, most pedig (némi késés után) be is futott az első nagyobb lélegzetvételű frissítés, a Wild Appalachia, mely az ígéreteknek megfelelően tényleg elég tartalmasnak tűnik első pillantásra.

fallout-76-wild-appalachia-01.jpg

Kapunk például két teljesen új küldetéssorozatot. A Shear Terror!-ban a mondákat és a valóságot választhatjuk szét egymástól, míg szörnyetegek után kutatunk, míg az Ever Upwards-ban a legendás Pioneer Scouts-ok nyomába eredhetünk az erdő mélyén. Ha pedig mindez nem lenne elég, most élesedett az úgynevezett Survival mód, mely a nevének megfelelően egy keményebb, erősen a játékosok közti összecsapásokra fókuszáló játékélményt kínál, valamint bekerült egy korlátozott ideig elérhető esemény is Fasnacht Parade címen.

Feltűnt továbbá egy új kereskedő is, akinél legendás fegyvereket szerezhetünk be vagy épp bonthatunk szét, valamint immár mi magunk is eladhatjuk a nemkívánatos tárgyainkat más játékosoknak az újonnan bekerült automatáknak hála. Ezen kívül fontos lehet még tudni, hogy egy vadonat új főzőrendszer is bekerült a játékba, melynek segítségével most már mi magunk állíthatjuk elő a saját Nukashine-unkat.