• A Fallout 76 online játék
  • De a megjelenés után lesz egyjátékos szerver is
  • Ide akár a barátainkat is meghívhatjuk és a saját feltételeinkkel játszhatunk
  • Lesz gyorsutazás is
  • A kezdők biztonságban lesznek

A Fallout 76 bizony MMORPG lesz, ezt el kell fogadni, ugyanakkor jó hír, hogy nem leszünk rákényszerítve arra, hogy interakcióba kerüljünk a többi játékossal. Már a megjelenéskor sem! Találkozhatunk velük, ellátogathatunk a táboraikba, de nem kell harcolni vagy beszélgetni velük. Ugyanakkor a Bethesda nem akarja annak lehetőségét sem elvenni, hogy ha másképp döntünk, akkor cserélhessünk játékos társainkkal, vagy éppen csapatokba szerveződjünk.

Ugyanakkor hosszú távú terveik között szerepel a megjelenés után bevezetni a single player szervereket, illetve olyanokat is, ahová csak barátainkat hívhatjuk meg és saját feltételeink szerint játszhat mindenki – ezeken a privát szervereken lehet majd modolni is a játékot, amit szintén mi szabályozhatunk.

A Multiplayer IT-nek adott interjúból továbbá kiderült, hogy lesz valamiféle gyorsutazás a Fallout 76-ban, illetve az 5-ös szint alatti, kezdő játékosok biztonságban lesznek a magasabb szintű játékosoktól, merthogy 5-ös szintig nem lehet megölni a játékosokat.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!