• Már elérhető a Far Cry 5 Dead Living Zombies
  • Ez a szezonbérlet utolsó DLC-je
  • Ezúttal az életre kelt holtakkal vehetjük fel a harcot hét helyszínen

Már elérhető a Far Cry 5 szezonbérletének harmadik, és egyben utolsó DLC-je, a Dead Living Zombies. Míg a Hours of Darkness Vietnámba, a Lost on Mars pedig kevésbé meglepő módon a Marsra kalauzolt el minket, addig a legújabb kiegészítőben összesen hét helyszínen állíthatjuk majd meg az élőholtak hordáját.

far-cry-5-dead-living-zombies-01.jpg

A Dead Living Zombies története szerint az alapjátékból ismerős Guy Marvel épp egy zombifilmet szeretne eladni a hollywoodi nagyágyúknak, nekünk pedig az általa felvázolt helyszínen kell rendet tennünk az élőholtak között.  Azonban ahhoz, hogy elejét vegyük a globális fertőzésnek, nem elég pusztán a zombikat megölnünk, a Mutáció Állomásokat is szét kell lőnünk, ahogy azt a DLC-hez kiadott launch trailer be is mutatja.

farcry5screenshot201808172207141original760x425cover.jpg

A kiegészítővel különböző fegyver- és karakterkinézetek érkeznek, valamint a pályaszerkesztő is bővülni fog. Megjelennek egyrészt a rombolható tereptárgyak, köztük geometriai alakzatokkal és épületekkel egyaránt, valamint bekerül a repertoárunkba egy scriptelő eszköz is, mely lehetővé teszi, hogy különféle válaszokat rendelhessünk a játékosok akcióihoz és viselkedéséhez.