• A Far Cry 5 hozza majd az előző részek hosszát
  • Jóval nagyobb fegyvertárat is kapunk

Azt már tudjuk, hogy a Far Cry 5 Montanába kísér minket, és néhány ponton szakít majd az elődjeivel, így nem lesznek se megmászható tornyok, se kistérkép. De ami a játékosokat talán ezeknél jobban izgatja, hogy mennyire is lesz tartalas szórakozás a játék. Drew Holmes, a Far Cry 5 vezető írója elmondta, hogy legalább annyi időt ölhetünk a játékba, mint bármelyik megelőző epizódba, ami alsó hangon 20-30 órát jelent, ha nem számoljuk a számtalan kitérőt.

Azt is hozzátette, hogy a testreszabhatóság robusztus lesz, és az eddigieknél jóval több eszközt kapunk majd, melyekkel eltehetjük láb all rosszakaróinkat. Ennél többet azonban nem árult el, csak annyit tett hozzá: “A későbbiekben részletesebben is bemutatjuk. De az előző részekhez képest jelentős előrelépésekre számíthattok”.

Bár ettől nem lettünk sokkal okosabbak, de ez nem is csoda, hiszen még majd' fél év hátra van a Far Cry 5 megjelenéséig, és a Ubisoft nyilván nem akarja ellőni az összes puskaport időnek előtte. Mindenesetre a rajongóknak megnyugtató lehet, hogy jó darabig elszórakozhatnak majd kedvenc játékuk legújabb epizódjával.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!