Október 7-én újra elmerülhetünk a Far Cry háborús világában, a hatodik rész ezúttal egy trópusi szigetre, Yarára invitál minket, ami leginkább Kubára emlékeztetheti az embert. Már csak azért is, mert a fejlesztők arról mintázták.

Most pedig érkezett egy trailer, amiből lényegében mindent megtudhatunk, amit tudni érdemes – vagy átismételhetjük, ha már tudtuk. Bemutatják magát Yarát és az itt élő népet, valamint a sziget fölött zsarnokoskodó Antón Castillót és mestertervét, na meg persze a szabadságharc élére álló Dani Rojast, akinek férfi vagy női változatát mi irányíthatjuk.

Megismerkedhetünk a többjátékos lehetőségekkel, és az olyan potenciális szövetségesekkel, mint a dohánytermesztő Monterók, a fiatalokból összeállt Maximas Matanzák és a La Moralák, és a dzsungelekben rejtőző vén ex-forradalmárokból alakult Legends of 67.

Bepillantást nyerünk a gerillataktikákba, megismerkedhetünk a táborokkal, fegyverekkel, valamint a Yara nyújtotta különféle izgalmakkal. Röviden: a hat perces trailer a Far Cry 6 minden aspektusát érinti, így érdemes megnézni.