Mi játékosok különbözőek vagyunk. Legtöbbünknek a lövöldözős FPS-ek vagy éppen a komplex MMORPG tetszenek. Rengetegen játszanak stratégiákkal és a kalandjátékok is mind a mai napig megőrizték játékos bázisukat. Van azonban egy szűk, de annál elhivatottabb réteg, akikről kevés szó esik. Ők a szimulátorok szerelmesei. Azok az emberek, akik mindennap virtuális munkaruhát húznak és kezükbe veszik a pixellapátot, hogy verejtékezve vezéreljék át egy-egy dolgos napon a szimulált vállalatukat.

A PC Guru csapata senkiről sem feledkezik meg, így büszkén adjuk hírül, hogy a Giants Software és Focus Home Interactive gondozásában már bőven készül a Farming Simulator 17, amelyhez most egy új előzetes is megjelent.

A csaknem három és fél perces anyagban megismerhetjük a virtuális állattartás csínját-bínját. Olyan műhelytitkokat leshetünk el például, hogy hogyan kell friss szalmát helyezni a jószágok alá, vagy megismerhetjük az abrakoltatás helyes sorrendjét. A videóban mindemellett arra is kitérnek, hogy melyek azok a mezőgazdasági munkagépek, amelyek segíteni fognak minket fáradtságos munkánkban.

Kár lenne tehát a műfaj szerelmeseinek, vagy azoknak, akik még csak most ismerkednek ezzel a világgal, kihagyni az alant található előzetest. A Farming Simulator 17-et október 25-én vehetik kezükbe a wannabe poligonfarmerek. A játék egyaránt érkezik majd PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.