• Saját esport ligát kap a Farming Simulator
  • Ahol 3 fős csapatok mérkőzhetnek meg 10 versenyen keresztül
  • A széria pedig az ebben a hónapban megrendezésre kerülő FarmConon indul

Még idén januárban számoltunk be róla, hogy a Giants Software úgy döntött, saját esport ligát szeretne indítani a Farming Simulator kapcsán. Elsőre kicsit elborultnak tűnhet az ötlet, de valójában egyáltalán nem az: egyrészt a széria maga is népszerű, másrészt pedig a fejlesztők már 2017 óta szervezik a Farming Simulator Championshipet, a Farming Simulator League pedig ennek lesz egy átgondolt és továbbfejlesztett variánsa.

Ha pedig valakinek már nagyon piszkálja a fantáziáját a kompetitív földművelés, jó hír lehet, hogy a liga még ebben a hónapban el is indul: egész pontosan a július 27-én és 28-án megrendezésre kerülő FarmConon számíthatunk az első versenyre. Az induló csapatok összetétele a jelek szerint igencsak vegyes lesz: számíthatunk a nézők soraiból összeálló alakulatokra és az ipar komoly szereplői által szponzorált profikra egyaránt.

A jövő hét végén megrendezésre kerülő verseny mellett további 9 megmérettetésen csaphatnak össze az alakulatok az elkövetkező egy év során, a legjobbak pedig a 2020-as FarmConon rendezett döntőben is megmutathatják majd, mit tudnak.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!