• A Razer bemutatta legújabb prémium kategóriás fejhallgatóját, a Razer BlackShark V2-őt
  • Melyet profi esportolókkal közösen fejlesztettek
  • És mely Razer Titanium 50 mm-es meghajtókkal, kardioid mikrofonnal és passzív zajcsökkentéssel érkezik

A Razer neve hallatán jó eséllyel mindenkinek a felsőkategóriás gamer kiegészítők ugranak be, és nem is véletlenül: a gyártó már a múltban is meglepett minket nem egy remek perifériával, most pedig előállt legújabb fejhallgatójával, az esportolóknak szánt Razer BlackShark V2-vel.

razer-blackshark-v2-01.jpg

A fejhallgató egy vadonatúj, szabadalmaztatott 50 mm-es meghajtóval, a Razer TriForce Titaniummal van felszerelve, amit a THX Spatial Audio egészít ki a hajszálpontos érzékelés és az élethű hangzás miatt. A BlackShark V2-höz természetesen jár egy kardioid mikrofon is, hogy könnyedén tudjunk kommunikálni csapattársainkkal, míg a koncentrálást és a külvilág kizárását a passzív zajcsökkentő funkció könnyíti meg.

Ha pedig valami barátibb árazású terméket keresünk, az se baj: a fejhallgatónak ugyanis létezik egy belépőszintű verziója is, a BlackShark V2 X, melynek az 50mm-es Razer TriForce meghajtói nem titánból készültek, de kardioid mikrofon és passzív zajcsökkentő funkció így is jár hozzá.

A Razer BlackShark V2 és a Razer BlackShark V2 X a razer.com oldalon és a hivatalos viszonteladóknál jelenleg már kapható.

razer-blackshark-v2-02.jpg