• A Take-Two újrajegyeztette a Manhunt márkanevet
  • Újraéledhet a játék, esetleg felújíthatják

Emlékeztek még a Manhunt-ra? Hülye kérdés, hát hogyne emlékeznétek. De azoknak, akik esetleg lemaradtak volna a Rockstar Games nagy port és botrányok egész sorát kavaró játékáról annak idején, álljon itt egy kis gyorstalpaló.

 A Gta: Vice City és a GTA: San Andreas között egy kis mellékvágány volt a Rockstar Games számára a két részt megélt Manhunt. A túlélésért küzdő főhősünket egy elmebeteg kényszeríti vesszőfutásra, miközben kamerákon követi minden lépését. A lezárt területeken mindenki ránk vadászik, egy embernél többel egyszerre nem (vagy alig) lehet elbírni, ráadásul nem restek azonnal segítségért kiáltani, amint meglátnak. Így lesből kell elintéznünk ellenfeleinket, különféle válogatott módszerekkel és eszközökkel. A játék már hangulatában elég beteg, de az i-re a pontot kendőzetlen brutalitása teszi fel: a premier plánból utatott zacskóval fojtogatás és az üvegszilánkkal halálra szurkálás csak kettő a kegyetlen kivégzések hosszú sorában.

Nos, ez a roppant bájos játék hosszú évek óta nem hallatott magáról, de a Take-Two valamilyen oknál fogva most jónak látta megújítani a márkanevet, továbbra is fenntartva minden jogot magának. Ahogy ez lehet csak formalitás, ugyanúgy jelentheti egy esetleges folytatás megszületését, vagy éppen egy felújított verzió létrejöttét. Ti mire szavaztok?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!