• Ezen a héten rendezik az ePremier League Invitational tornát
  • A 20 Premier League-csapat egy-egy játékosa fog benne részt venni
  • A meccseket élőben lehet majd követni

Ahogy szinte az összes nemzeti és nemzetközi labdarúgó-bajnokság, úgy természetesen a Premier League is szünetel a koronavírus-járvány miatt, a promóter azonban addig is igyekszik tartalmat és szurkolási lehetőséget biztosítani, ezért bejelentették, hogy megrendezik az ePremier League Invitational nevű tornát, melyre ezen a héten kerül sor.

fifa-20-virtualisan-csapnak-ossze-a-premier-league-sztarjai-amig-all-a-bajnoksag.jpg

A küzdelem természetesen nem a gyepen zajlik majd, hanem a FIFA 20-ban: a 20 Premier League-együttes mindegyikéből egy-egy játékos vesz majd részt a bajnokságban, köztük Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Raheem Sterling (Manchester City) vagy éppen Wilfried Zaha (Crystal Palace) - a teljes névsort és a menetrendet itt találjátok.

Keddtől csütörtökig egyenes kieséses összecsapásokat láthatunk majd, naponta négyet, majd pénteken jönnek a negyeddöntők, szombaton pedig az elődöntő és a döntő. A meccseket élőben lehet követni a YouTube-on és a Facebookon, minden nap 13 és 17 óra között, míg az utolsó nap eseményeit a Sky Sports csatorna fogja közvetíteni az Egyesült Királyságban.