• A Sony három digitális témát mutatott be, melyek a Final Fantasy 7 Remake-hez készültek
  • Mindegyiket meg lehet szerezni, Európában kettőt biztosan

Múltkor a Sony The Last of Us: Part 2 dinamikus témát adott mindenkinek, aki PS4 konzollal rendelkezik, most pedig egy újabb nagy címhez kap mindenki ajándékot, többet is. A Final Fantasy 7 Remake hamarosan a boltokba kerül, a demója egy ideje elérhető, ehhez kapcsolódik a Sony újabb akciója. A Final Fantasy 7 Remake megjelenése kapcsán hamarosan elérhetővé válik három dinamikus téma, melyből kettő Európában biztosan letölthető lesz.

Az első dinamikus témát mindenki megkapja, aki május 11-ig letölti a demót, a másodikat pedig csak a PS Plus előfizetők tölthetik le. Utóbbi Midgart és Cloud Strife-ot ábrázolja. Az utolsót pedig azok vehetik át, akik az amerikai Amazonon előrendelték a játékot. Az első két témát lejjebb láthatjátok, viszont a közeljövőben a Sony újabb témákról rántja majd le a leplet.

Azt már régóta tudjuk, hogy a játék rengeteg helyet fog elfoglalni a PS4 merevlemezén, így érdemes inkább lemezen megvenni, hiszen a több, mint 100 giga letöltése hosszú órákig tart, amit játékkal is el lehet tölteni...

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!