A Final Fantasy XV-ből 2017. szeptemberéig elment több, mint hat és fél millió, most pedig, hogy a Square Enix játéka PC-n is megjelenik, csak tovább fog nőni ez a szép szám. Azonban addig is végig lehet játszani a teljes történetet okostelefonokon is, ugyanis a Square Enix elkészítette ezt a játékot Android/iOS platformra, remek, rajzfilmes grafikával, átalakított irányítással, az eredeti szinkronszínészek közreműködésével, így a minőséggel nincs gond.

A történet 10 fejezetre van osztva, az első ingyenesen elérhető, a többiért fizetni kell, de egyben is megvásárolható a teljes pakk, 20 dollárért. Jelenleg iPad/iPhone-ra vásárolható meg (szükséges az iOS 11.1 megléte), vagy Androidra (Android 5.0-tól fut a játék). Azonban a Final Fantasy XV mobilverziója komoly hardvert igényel: minimum 5 giga háttértár és 2 giga RAM kell neki.

A japán cég közzétett egy trailert is, ami az eredeti programmal összehasonlítva mutatja be a szereplőket és a grafikát. Érdemes megtekinteni, esetleg megvásárolni, mert egy hosszú vonatúton tökéletes szórakozást adhat, ahogy a Final Fantasy-k mindig teszik!