• Október másodikán debütál a Crash Bandicoot 4
  • De a demót már szeptember 16-tól ki lehet próbálni
  • Azonban csak akkor, ha előrendeltük a játékot

Idén októberben folytatást kap a klasszikus Crash Bandicoot széria, ha viszont már nem bírunk addig várni, jó hír lehet, hogy a játékhoz kijön majd egy demó is szeptember 16-án. Azonban nem lehet teljesen felhőtlen az örömünk, hiszen a próba lehetősége csak azoknak jár, akik előrendelték a játékot, ez pedig, talán mondanunk sem kell, nem igazán tetszett a rajongók többségének.

A bejelentés alatt a kommentszekció ennek megfelelően tele van olyan hozzászólásokkal, melyek a lépés jogosságát firtatják, mások szerint a fejlesztők egy csomó potenciális vevőtől esnek el, ha nem teszik ingyenesen kipróbálhatóvá a játékot, és olyanok is akadtak, akik azt tették szóvá, hogy csak a digitális verzió előrendelőinek jár a demó, a fizikai kiadásba beruházók pedig így hoppon maradtak. Maga a próba egyébként két pályát tartalmaz majd, a Snow Way Outot és a Dino Dasht, előbbit pedig Cortexként is végigjátszhatjuk majd.

Ez azonban még nem minden, hiszen a Crash Bandicoot 4 nemrég egy vadonatúj játékmenet bemutatót is kapott, melyben 14 percen át csodálhatjuk, milyen lesz a játék Tawnával. Nektek hogy tetszenek az eddig látottak?