A koreai T3 Entertainment álláshirdetést tett közzé, melyben új San Franciscó-i stúdiójukba „kreatív elméket” keresnek a Hellgate: London és a Mythos továbbfejlesztéséhez, valamint a HanbitSoft Inc. által kiadandó más, új játékok elkészítéséhez.

A T3 korábban az Ázsia-szerte népszerű, és már a világ nyugati felén is felbukkant Audition című online zenei játék készítőjeként ismert, de nemrég komoly manőverekbe kezdtek, felvásárolták ugyanis a szintén koreai HanbitSoft kiadó részvényeinek többségét, átvéve így a cég feletti irányítást -– márpedig a Hellgate-et épp ez a vállalat gondozza az ázsiai régióban. Hogy tovább szőjük a dolgot: a HanbitSoft korábban bejelentette, amerikai ügyvédei a Flagship fő hitelezőjével, a Hellgate jogait jelenleg birtokló Comericával egyeztetnek az ügyben, hogy továbbdolgozhassanak a játékon, plusz emellett a Koreában népszerű (bár még ugye meg  sem jelent, csak bétafázisban lebegő, és jelenleg tetszhalott) Mythos jogait is szeretnék megszerezni, vagy legalább megkapni valami pénzügyi konstrukcióban.

Jelenleg tehát így áll a helyzet. Miután a közlemény konkrétan szól a két cím továbbviteléről, ez azt sugallja, sikerült nyélbe ütni a megállapodást. Az persze nem tiszta, hogy az új stúdió felvesz-e bárkit is a Flagship elbocsátott dolgozói közül (bár logikus lenne), vagy például felszippantja-e a jelenleg is regnáló vezérkart Bill Roperostól és Max Schaeferestől együtt, de ez nyilván hamarosan kiderül. A lényeg egyelőre az, hogy úgy tűnik, megmenekült mindkét projekt -- a többi pedig a jövő zenéje. Természetesen amint új fejlemény lesz az ügyben, visszatérünk rá.