Az Oscar-díjas Taika Waititi rendezésében készült A győztes gól az Amerikai Szamoa futballcsapatát követi nyomon, miután 31:0-ra brutális vereséget szenvednek egy 2001-es FIFA mérkőzésen. Mivel ismét közelednek a világbajnokság selejtező mérkőzései, felbérelik a szebb napokat látott, renegát edzőt, Thomas Rongent (Michael Fassbender), aki reményeik szerint változtat a világ legrosszabb focicsapatának sorsán.

A filmet külföldön már körberajongták, de eljut hozzánk is. A Fórum Hungary jóvoltából 20 darab páros belépőjegyet sorsolunk ki a filmre azok között, akik helyesen válaszolnak a lenti kérdésre. A premier előtti vetítés 2023 december 19-én, kedden este lesz a Cinema City Westendben. A nyereményjátékon való részvételhez nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi kérdőívet és helyesen válaszolni a feltett kérdésre!

A szabályzatot ITT lehet megtalálni. A sorsolás 2023. december 18-án 10:00-kor lesz, a nyerteseket pedig a kérdőíven megadott e-mail címen értesítjük a vetítés pontos idejéről, szóval kérünk titeket, hogy fokozottan figyeljétek a leveleket! Sok sikert és jó filmezést kívánunk!