• Az Utódlásban a Roy család igyekszik megőrizni befolyását hatalmas médiabirodalma fölött
  • A 3. évad a korábbiaknál véresebb belső, családi harcot ígér
  • Október 18-án debütál a folytatás
  • Adrien Brody (A zongorista) és Alexander Skarsgård (Hatalmas kis hazugságok) csatlakozik a stábhoz

Bombasztikus bejelentésáradattal lepett meg minket tegnap a hazánkban már pár hónap múlva előfizethető HBO Max. Többek közt előzetest kapott a Trónok harca: Sárkányok háza, illetve jelenet érkezett a közelgő Peacemaker sorozatból és az HBO talán legvérfagyasztóbb szériájából. Az Utódlás (Succession) című, az IMDB-n szerény 8,7-es értékelést magáénak tudó családi maffiatörténet már harmadik évadjával jelentkezik október 18-án, amit a Magyarországon jelenleg elérhető GO műsorán láthattok majd.

A sorozat a hatalmas médiakonglomerátum fölött rendelkező Roy családot követi, ahol belviszály alakul ki a vérrokonok között a cég uralásáért. A minden korábbinál feszültebbnek ígérkező új évadban nehéz helyzetbe kerül Logan, mivel lázadó fia, Kendall egy zseniális taktikai lépéssel hátba támadja őt. Ebbe a játszmába enged betekintést az alábbi jelenetrészlet:

Mi már csak azért is várjuk a folytatást, mert Adrien Brody (A zongorista) és Alexander Skarsgård (Hatalmas kis hazugságok) révén nagy nevekkel bővült a stáb.

succession-fooldal.jpg
(A képek forrása: HBO)